1092. Budapest. Kinizsi utca 15.
Üzlet: (+36)1 215 1662
Iroda: (+36)70 560 0901 | Ügyfélszolgálat: (+36)20 933 2499
info@bogyiszkft.hu

Hogyan kell használni a központi porszívót?


A takarítás a központi porszívóval hasonlóképpen történik, mint a hagyományos porszívókkal. A különbség a következő: a porszívózás során magát az egységet nem húzzuk magunk után kizárólag csak a falicsatlakozóba csatlakoztatott gégecsövet kell magunkkal vinni. Maga a munkafolyamat egyszerűbb, könnyebb, a por vissza jutása az lakótérbe 0%. A zajszint 90%-al alacsonyabb mint a hagyományos porszívónál. Ezért mindenképp ajánljuk azokba a családi házakba ahol kivitelezhető a kiépítése és elhelyezése a központi porszívónak, mivel a működése sokkal hatékonyabb mint a hagyományos porszívóké.

KÖZPONTI PORSZÍVÓ A TISZTA OTTHONÉRT

Halk működés, nagy szívóhatás

DUOVAC KÖZPONTI PORSZÍVÓ

Intelligens LED kijelző
Lágy indítás / leállítás funkció
Mosható antibakteriális szűrő
Nagykapacitású portartály
Nagy, ultra könnyű, szálcsiszolt alumínium tartály

KÖZPONTI PORSZÍVÓ TAKARÍTÓ KÉSZLET

Standard és Luxus kivitelben is kapható. A Luxus készletekben található kapcsolós gégecső megkönnyíti a készülék ki/be kapcsolását a takarítás folyamán.

SZERELÉSI ANYAGOK

Központi porszívó csőrendszer kiépítéshez szükséges antisztatikus 2"-os idomok, csövek külön, ilietve csomagban is kaphatóak. Az alapszerelési csomagokban minden alkatrész megtalálható ami szükséges 2/3/4/5/6 csatlakozós csőrendszer kiépítéséhez.

SZEMÁTLAPÁT ADAPTER

A központi porszívó rendszernek a szemétlapát adapter egy praktikus része amely a hagyományos szemétlapát helyettesítésére szolgál. Esetek többségében konyhaszekrény lábazatába építik. Ennek segítségével könnyedén el lehet takarítani a földre hulló morzsát.

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

KAPCSOLATFELVÉTEL